041-612-157

Podjetje Gupi Genom d.o.o je kreditni posrednik pri BKS-banki ter ponuja strankam obročno odplačevanje storitev in izdelkov. Za več informacij nas lahko kontaktirate.

Z ekipo 24 ljudi in z 12 različnimi profili storitev vam lahko zagotovimo, da bodo dela narejena kvalitetno in strokovno. Poleg storitev vam nudimo tudi prodajo vseh asortimanov, od kopalniške opreme, centralne instalacije, oken, parketa ipd.

Pri vsaki adaptaciji je pomembna vsaka malenkost, saj se lahko pojavijo skrite napake. Da ne boste imeli kasneje težav, se naše podjetje zavzema za nadzor, saj od začetka do konca nad deli bdijo naši strokovnjaki z vrsto let izkušenj. Ne pustite, da vas pri adaptaciji vodi samo cena, saj se dostikrat prav zaradi tega pojavi reklamacija. Nekateri ljudje, ki se ukvarjajo z adaptacijami, niso strokovnjaki za vsak profil.

Iz zgodb s terena slišimo, da včasih pri adapataciji kopalnice delata samo dva človeka, čeprav vodovodar ne bi smel polagati keramike ali keramik vodovoda. Sprva mislimo, da smo prihranili dobrih 100 evrov, naslednjo minuto pa k nam pride soseda in se pritoži, da ji v stanovanje priteka voda. Vodovodar, ki vam je opravil storitev, pa se ne oglasi več na telefon.

Da bo dan prijetnejši v novi kopalnici ali stanovanju, lahko za vas poskrbimo mi!

Prenova stanovanja zahteva veliko mero odgovornosti in strokovnosti. Delo mora biti nadzorovano, ekipa pa mora biti koordinirana in dobro organizirana, da so dela narejena strokovno in v roku. Tega se v našem podjetju zavedamo, zato smo zagotovo pravi naslov za prenovo stanovanja na KLJUČ.

VSE NA ENEM MESTU. Nudimo:


rušitvena dela,
iznos in odvoz materiala na deponijo, vodovodna in centralna dela,
plinsko inštalacijo,
elektro dela,
zidarska dela,
keramičarska dela,
polaganje kamna in marmorja, steklarska dela,
polaganje parketa in ostalih oblog, menjavo oken,
menjavo notranjih in zunanjih vrat, strojne tlake in omete,
gradnjo nadstreškov.

POTEM